Návrh kuchyně v Chebu

Interiérová studie řešila návrh kuchyně do stávajícího bytu v Chebu. V rámci studie proběhly drobné stavební úpravy, které odstranily falešný dřevěný strop, došlo k zaslepení přívodu plynu, který již v kuchyni nebude využíván a dále byly nově připraveny rozvody vody a odpady. Řešení vychází z požadavků klienta a možností stávajícího prostoru, který má úzký podlouhlý charakter. Pro optické zkrácení prostoru byly navrženy dvě kratší stěny ve světlé kávové barvě. Při návrhu vznikly tři samostatné kuchyňské zóny: varná část s úložnými prostory, mycí část a s úložnými prostory a poslední část je určená pouze jako úložný prostor. U okna je navržený jídelní stůl, který je v případě potřeby možné rozložit a dočasně vytvořit sezení pro větší počet lidí. U varné části vznikl malý ostrůvek s barovým posezením. Součástí návrhu je nový sádrokartonový podhled s zabudovaným osvětlením.

Autor návrhu: Ing.arch. Tomáš Irber a Mrg. Libuše Irberová

Fáze projektu: Interiérová studie 2016

Prohlédněte si galerii s návrhem: