Haus in der Nähe von Pisek

Navržené řešení respektuje zadání na kapacity pro jednotlivá podlaží. Das Haus ist mit seiner längeren Seite nach Süden ausgerichtet. Respektiert die Bedingungen des Gebäudes Handlung und Charakter abfallende Grundstück in Bezug auf die Aussicht auf die umliegende Landschaft verwendet. Der eigentliche Bau des Hauses befindet sich im nördlichen Teil des Geländes befindet. Von der Grenze der Parzelle Einfahrt zur Garage führt. Die großzügige Terrasse mit Überdachung und betrachtete Pool ist nach Süden. Im nördlichen Teil des Hauses ist so konzipiert, Keller, die teilweise in das bestehende Gelände eingebettet. V arch.studii je uvažováno s částečným srovnáním svažitého pozemku. Kolem domu vznikne menší výškové převýšení, které je řešeno svahováním a které vytváří určité závětří ze severní a východní strany parcely. Dům je navržen se sedlovou střechou a dvěma výraznými vikýři, které zlepšují světlou výšku v ložnici a dětském pokoji. Obytné přízemí se z velké části otevírá právě na jižní stranu z důvodu tepelných zisků a zároveň využívá výhledů z interiérů do okolní krajiny, které se k tomuto účelu přímo vybízí. Obývací pokoj využívá výškového převýšení a otevírá se formou prostorné galerie do podkrovní části. Podkroví funguje jako klidová zóna s ložnicí a dvěma dětskými pokoji a koupelnou. Součástí galerie je malá pracovna s knihovnou. Do pracovního prostoru je světlo přivedeno dvěma střešními okny.

Mit Design: Ing.arch. Thomas Irber, Ing.arch. Iveta Nováková
BERATUNG: Mgr.. Libuse Irberová

Phase:
Architektonische Studie 2016/10
ist im Gange – Baugenehmigung

Entwurf sichtbar: