Stavební úpravy domu

Rodinný dům se nachází v Bystré u Poličky v klidné vilové čtvrti. Stavební úpravy domu zahrnují kompletní projekt zateplení včetně interiérové studie, která řeší změnu dispozičního řešení a návrh interiérového designu. V přízemí se nachází menší koupelna s vanou a ve druhém podlaží je větší koupelna se sprchovým koutem. Kromě koupelen si můžete prohlédnout i návrh kuchyně s jídelním koutem, který je řešen jako otevřená dispozice s propojeným obývacím pokojem. Na podlaze jsou původní oživené parkety, které jsou doplněny o dřevěný nábytek v provedení bělený dub, bílé lamino a to vše doplněno o akcenty v zelenomodrém provedení. Součástí kuchyně byl navržen nový podhled, který slouží pro rozvody řízeného větrání. Jednotlivé spotřebiče jsou řešeny jako samostatně stojící.

Interiérová studie:
Autor návrhu: Ing.arch. Tomáš Irber
Konzultace: Mgr. Libuše Irberová

Projekt zateplení:
Vypracoval: Ing.arch. Tomáš Irber, Filip Tóth

Fáze:
Interiérová studie 2015/05
Projekt zateplení 2014/10

Prohlédněte si vizualizace z návrhu interiéru: